Nimbus Global

FAQ

Vores FAQ

Hvad er fordelene ved at bruge Cloud?

Du kan gemme data, så længe du har brug for det uden at bekymre dig om månedlige eller årlige gebyrer.

Amazon Cloud tilbyder:

- Ubegrænset lagerplads til alle dine data

- En sikker backup af dine data i Amazon Cloud

Hvad er fordelene ved IT-compliance for din virksomhed?

IT-overholdelse giver organisationer den bedst mulige praksis til at vedligeholde deres infrastruktur og netværk. Når en organisation er i overensstemmelse med industriens bedste praksis, kan organisationen opretholde en stabil og sikker infrastruktur, som vil reducere risikoen for et angreb og administrationsomkostningerne ved styring af compliance.

Hvordan kan en Cloud Arkitekt hjælpe med jeres it-løsninger?

En Cloud Architect er en person, der har viden om skyen, og hvordan den kan bruges til datalagring, datastyring og til at aggregere computerressourcer. En Cloud Architect kan hjælpe en it-virksomhed med en række forskellige opgaver, herunder at designe en infrastruktur på skyen, vejlede implementering, rådgive om den bedste måde at bruge skyen til at imødekomme virksomhedens behov og meget mere.

Hvad koster en typisk cloud løsning hos jer?

Hver virksomhedsbehov er forskellig, derfor er der ikke en definitativ pris på hvad en cloud løsning koster. Priser kan gå fra 15.000 til 500.000 kr.

Kan i tilbyde udvikling af software/apps/hjemmesider?

Hos Nimbus Nordic tilbyder også udvikling af software/apps/hjemmesider mm. Ved vores søster selskab Enforma Nordic, læs mere www.enformanordic.dk

Hvordan kommer man i kontakt med jer?

Du er mere end velkommen til at skrive en mail til: kontakt@nimbusglobl.com el. ringe på +45 33 60 20 20, så kan vi tage en uforpligtende snak om jeres it systemer.